Tatlı Firmamıza Logo Arıyoruz!

Yönetici Yorumları: 12 Sektör: Tüm sektörler Paket: Bronz
Toplam Bütçe (TL) ₺5.000
Kapandı Başlangıç: 10 Şub 2025 19:21 Bitiş: 17 Mar 2025 19:21

Genel Yorumlar

Bu alandaki duyuruları yarışma sahibi ve atanmış yöneticiler yazabilir. Tüm katılımcılar okuyabilir.


gokhandesignr
Tasarımcı

neden cevap verilmiyor?

gokhandesignr
Tasarımcı

Müşteri seçeceği bir logoyu alsa kullansa bizim hakkımızı kim koruyacak?

Tasarlatasarlat
Moderatör Duyuru

Bu gibi yaklaşımlarınıza çok cevap verdik. Mesela "yarışmalar garantili başlasın" yaklaşımınızın sonucu burada görünen 5-6 yarışma yerine 1-2 yarışmaya inmek demektir. Bütçe iadeli yarışmalar hem yüksek bütçeyle başlıyor, hem de en az %70 i seçiliyor. Biz bütçe iadeli yarışmaları kaldırmasak da, siz o yarışmalara katılmaktan sakınsanız nasıl olur? Bu konuyu da fazla uzatmak istemiyoruz. Bilgilerinize!

gokhandesignr
Tasarımcı

eleştiri, şikayet vs. yorumlarımızı anında cevaplayan, silen moderatolar maalesef bu problemlerin konuşulduğu yerlerden uzak kalmayı tercih ediyorlar !

gokhandesignr
Tasarımcı

Kesinlikle katılıyorum. Katıl, katıl, katıl ama sonuç beklemekten ömrümüz çürüyor. Kaç tane bekleyen yarışma var kim bilir ? bu gerçekten çözülmesi gereken bir problem haline geldi artık.

MS™
Tasarımcı

Seçim garantisi olmayan yarışmalar ya düzenlenmemeli ya da en azından katılımcıların haklarını koruyacak net kurallar getirilmeli. Aksi takdirde, bu sistem hem tasarımcıların motivasyonunu düşürür hem de güvenilirliği zedeler. Umarım bu konuda bir adım atılır ve emeğin karşılığını alabileceğimiz daha adil bir ortam oluşturulur. İyi çalışmalar...

reikokono
Tasarımcı

herkes logo için uğraşmış emek vermiş amacınız nedir,buradaki herhangi bir logoyu alıp başka yere daha ucuza mı tasarlatıcaksınız insanların emeğine saygı göstermeyi öğrenin biraz

barpek
Tasarımcı

Yine zaman ve emek kaybi

seyfettin
Tasarımcı

Merhaba,

Verilen 444 tasarıma ve sizler için çalışan 75 tasarımcının emeğine yazık değil mi?
Şu gerçekten yaşanmaması gereken bir yarışmaydı.
Umarım logonuz burdaki 444 tane tasarımdan daha güzel bir logo olur (sanmam).

firatA
Yarışma Sahibi Duyuru

Merhaba, sık sık girip bakıyorum ve fırsat buldukça değerlendiriyorum hiç merak etmeyin. İlgimi çeken tasarımlara özel yorumlar yazdım. Hazır yazı tipleriyle markayı yazıp bıraktığınız tasarımlar, şekerli şerbetli akışkanlı tasarımlar, ikon olarak pasta kek makaron vb illüstrayonların kullanıldığı tasarımlar ilgimi çekmiyor. Özelleştirilmiş bir yazı tipi, el çizimi olan ikonlar arıyor gözlerim, ikon isimden bağımsız olmazsa daha çok sevinirim. Yani tatlı.co'nun üstünde ayrıca bir simge değil de, noktanın yerine mesela, T harfiin yerine mesela, yazının içine yerleştirilmiş ama ayrı da kullanılabilir bir simge olabilir.Hepinize müteşekkirim, ellerinize sağlık.

ogulcann
Tasarımcı

Merhabam değerlendirme almak istiyorum sizden ona göre tasarımsa değişiklikleri yapacağım

merve11
Tasarımcı

firatA kalan tasarımları da değerlendirseniz çok sevinirim bizde ona göre sizin istediğin tarz tasarımlar çıkarmaya çalışırız

firatA
Yarışma Sahibi Duyuru

Maalesef bu tavsiyeyi biraz geç almış oldum. Yine de deneyip göreceğim mecburen. Teşekkür ederim

Raiden
Tasarımcı

Genellikle eski ve tecrübeli tasarımcılar seçim garantili yarışmalara katılım sağlıyor. Bütçe iadeli bir çok yarışma suistimal edildi. Bilginize.

Başlangıç tarihi: 10 Şub 2025 19:21

Bitiş tarihi: 17 Mar 2025 19:21

Yönetici Yorumları: 12

Dosya Ekleri: 1