Yönetim Firması Yeni Logo Arıyor
Uzun zamandır hizmet veren firmamızı yeni bir yüze kavuşturmak için logo tasarımı yaptırmak istiyoruz istiyoruz.
Uzun zamandır hizmet veren firmamızı yeni bir yüze kavuşturmak için logo tasarımı yaptırmak istiyoruz istiyoruz.
<p>Üretimine yeni başlayacağımız ürün için ambalaj tasarımı.</p>
Yeni kurulacak şirketimizi temsil edebilecek bir logo ve kartvizit tasarımı arıyoruz. Amacımız hızlı büyüme hedefleri olan şirketimize destek olacak bir görsel ile yola çıkmak.
Trabzonda 1909 yılında beri doğal maden suyu üretimi yapmakta olan fabrikamız için yenilenme çalışmalarımıza,kalitemizi ve doğallığımızı yansıtan yeni logo tasarlatmak istiyoruz. 
inşaat VE ENERJİ ŞİRKETİDİR
Şirketimizin Yeniden yapılandırılması sonucunda günümüz şartlarında Markalaşmanın öneminin daha da artığından dolayı şirketimiz yeni bir Marka ve Marklarla Faaliyet Alanlarını geliştirmeye devam ediyor.Markalaşmanın Önemi Her geçen gün daha fazla artıyor Bilinirlik, popülerlik, akılda kalınabilirlik açısından Markalar şirketler için çok önemli bu nedenle Markanın profosyonellerce tasarlanıp günümüz koşullarının ve farklı fikirlerin bir sentezi olması bizim için çok önemli şirketimiz profosyonellerin bakış açılarına çok öenm vermekte ve fikri ve sınai haklarını önemsemektedir. Yarışmamızın Genel gayesi Farklı fikirlerin ve bakış açılarından faydalanmaktır.
Mevcut olan logomuzun modern hale getirilmesi
logo ve kart tasarım
AGGA İSİMLİ SPOR GİYİM MARKAMIZA PROFESYONEL LOGO TASARIM YAPTIRMAK İSTİYORUZ.
Rent a car (araç kiralama) sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz için logo aramaktayız. Logomuzun kurumsal, güven veren, yenilikçi şirket yapımızı yansıtmasını ve aşırı detay ile işlemeler vb. taşımamasını tercih ederiz. Emekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.