Antalya' da bulunan ve hizmet veren 45 inşaat turizm ticaret limited şirketimize güçlü, prestijli, kaliteli bir logo tasarımı beklemekteyiz. Öncelikle tüm grafiker arkadaşlarıma başarılar diler ve seçtiğimiz logonun sizin olmasını dileriz.İyi Çalışmalar.
Kazanan#8Bu yarışmanın kazananı DEMİR Reklam — #8 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Semih4545, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 30 tasarımcı katıldı ve toplam 113 tasarım önerisi sundu. Yarışma 14 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 30 tasarımcı katıldı ve 113 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Yalnızca seçili tasarımcının bu yarışmaya gönderdiği tasarımlar gösteriliyor.