SENİN İMZANI TAŞIYACAK LOGO TASARIMININ MARKA İMAJIMIZDA ETKİN BİR ROLÜNÜN OLACAĞINA İNANIYORUZ! Autocad ve 3Ds Max çizim programlarında 2D ve 3D çizimler, iç ve dış mekan tasarımları, kat planı yerleşimleri ve mobilya tasarımları şirketimize ait Türkiye genelindeki ana hizmet kolları olacaktır. Mekanımı Tasarla olarak faaliyet göstereceğimiz firmamıza özgü yenilikçi, modern, etkileyici ve kurumsal kimliğe uygun bir logo aramaktayız.
Kazanan belirlendi. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz!
mekanimi.tasarla, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 32 tasarımcı katıldı ve toplam 203 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 32 tasarımcı katıldı ve 203 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
YARATICI ve ÖZGÜN LOGO TASARIMI
İÇ & DIŞ MEKAN TASARIMI, 2D & 3D ÇİZİM ALANLARINDA FAALİYET GÖSTERECEĞİZ
Mekanımı Tasarla (www.mekanimitasarla.com)
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.