firmamız tekstil (bebek, çocuk, yetişkin ve evcil hayvan tekstili) ağırlıklı bir firma olacaktır ama orta vadede diğer sektörlerden de ürün satışı gerçekleştirebiliriz , bu yüzden figürsüz bir tasarım istiyoruz ..A40 yazımının.. Abüyük 40 küçük olabilir , yanyana olabilir, A üstte 40 altta olabilir..
Kazanan#271Bu yarışmanın kazananı ADGraphic — #271 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
sevinç bak, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 81 tasarımcı katıldı ve toplam 319 tasarım önerisi sundu. Yarışma 10 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 81 tasarımcı katıldı ve 319 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.