Kazanan#216Bu yarışmanın kazananı grfkismail — #216 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
EKREM_ASKER, logo ve kartvizit tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 74 tasarımcı katıldı ve toplam 725 tasarım önerisi sundu. Yarışma 14 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 74 tasarımcı katıldı ve 725 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
725 tasarım önerisi yaklaşık 14 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma grfkismail tarafından hazırlandı. Çalışma Logo ve Kartvizit Tasarımı kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
''LİLASSO'' MARKASI İÇİN LOGO-KARTVİZİT
MARKAMIZ İÇİN YARATICI BİR LOGO-KARTVİZİT ARAYIŞIMIZ VAR
LİLASSO
Şirket adı: EKVATOR PRES Marka adı: LİLASSO LİLASSO markamız için yaratıcı - farklı bir logo arayışımız var. Standart logolardan farklı logo istiyoruz. S Harfini Ters İstemiyoruz.
RENK: LİLA ve ŞEKER PEMBESİ Farklı renkler de olabilir kesin şart değil. 2023-2024 trend renkler kullanılabilir. Yazı tipi ''VERİBO'' olması bizim için öncelikli, ama kesin şartımız değil.