Öncelikli olarak enerji sektöründe (Güneş Enerjisi) hizmet vermekteyiz fakat logonun bunun önüne geçmesini istemiyoruz (Solar Sektörünü Vurgulamayacak bir LOGO). Grup şirketlerimize uygun; sade, şık ve renklerin verdiği mesajı dikkate alan logoyu tasarlayacak olan ve uzun yıllar desteğine başvuracağımız bir tasarımcı arkadaşımızı aramaktayız. Öne çıkarmak istediğimiz hususlar ise: Grup şirketi olduğumuz, çocukluk arkadaşları olan şirket ortaklarımızın olduğu ve farklı konularda hem uzmanlaşmış hem de faaliyet gösterecek olduğumuzdur. "S" harfi üzerinden yapılan tasarımlara açığız fakat "S" harfi üzerinden olan logolar özgünlük konusundan problem yaşatıyor. Eğer özgün bir logo olursa "S" harfi üzerinden bir tasarım da olabilir. Daha yaratıcı logolar bekliyoruz solight adını ve fontu farklı yazarak olabilir yada 5 kişinin kurduğu bir şirket olarak 5 kişiden yola çıkarak bir logo tasarımı olabilir. Güneş Enerjisini ve Solar sektörünü yansıtan logolar kesinlikle istemiyoruz.
Kazanan belirlendi. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz!
Solightenerji, logo ve kurumsal kimlik tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 81 tasarımcı katıldı ve toplam 490 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 81 tasarımcı katıldı ve sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Uluslararası Şirketimiz İçin LOGO
Şirketimizin Çoklu Sektör Çalışmalarını Yansıtacağı Akıcı, Göze Hitap Bir LOGO
SOLIGHT (Solight)
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.