İnşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösteren firmamızı temsil edecek kurumsallık kazandıracak logoya ihtiyacımız vardır. Dinç Star üstte, altında da İnşaat Emlak yazısının olmasını talep ediyoruz. Geri kalan her şey sizin yaratıcılığınıza kalmıştır.
Kazanan#225Bu yarışmanın kazananı Fancy — #225 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
ydinc82, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 58 tasarımcı katıldı ve toplam 340 tasarım önerisi sundu. Yarışma 21 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 58 tasarımcı katıldı ve 340 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
340 tasarım önerisi yaklaşık 21 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma Fancy tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
İnşaat ve emlak firmamız için logo
Tabela ve Kartvizitte kullanılacak
Dinç Star İnşaat Emlak
İnşaat ve emlak sektöründe faaliyet gösteren firmamızı temsil edecek kurumsallık kazandıracak logoya ihtiyacımız vardır. Dinç Star üstte, altında da İnşaat Emlak yazısının olmasını talep ediyoruz. Geri kalan her şey sizin yaratıcılığınıza kalmıştır.
Amaç bizi en iyi şekilde temsil etmesi. Çok abartılı olmasını istemiyoruz. Tabi bu abartılı olmasın ifadesi sizi kısıtlamasın.
Stil seçimleri, renkler, ek opsiyonlar ve yüklenen referans dosyaları.