ATASER, KÖKLÜ BİR İNŞAAT ENERJİ VE SANAYİ FİRMASIDIR. FİRMAMIZI TEMSİL EDECEK MARKA DEĞERLERİNE VE LOGO STANDARTLARINA UYGUN VİZYONER BİR TASARIM OLUŞTURMAK İSTİYORUZ. BU DOĞRULTUDA SİZLERDEN MARKA KİMLİĞİNİ YANSITACAK LOGO TASARIMLARINI BEKLİYORUZ.
Kazanan belirlendi. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz!
atagrup00, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 25 tasarımcı katıldı ve toplam 86 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 25 tasarımcı katıldı ve 86 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Bu gizli yarışmada tasarım görselleri kazanan seçilene kadar kapalıdır. Rakip sunumlar kart olarak görünür; yalnızca kendi gönderdiğiniz tasarımların görselini açabilirsiniz.