Kazanan#171Bu yarışmanın kazananı rapido — #171 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
mfuturizm, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 40 tasarımcı katıldı ve toplam 174 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 40 tasarımcı katıldı ve 174 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
174 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma rapido tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
TURİZM SEYAHAT
ÖMÜRLÜK LOĞO
MFU TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI
TURİZM ALANINDA VE ARAÇ KİRALAMA ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ GÜN GEÇTİKÇE HIZLA BÜYÜMEKTEDİR.BU BAĞLAMDA ARTIK DAHA KURUMSAL BİR LOĞO KULLANMAMIZ GEREKTİNİ DÜŞÜNÜYORUZ
MFU TURİZM SEYAHAT ACENTASI OLARAK ,
UÇAK BİLETİ-YURT İÇİ YURT DIŞI OTEL REZARVASYONLARI-YURT İÇİ VE DIŞI TURLAR-ARAÇ KİRALAMA - TRANSFER- TAŞIMA İŞLERİNDE HİZMET VERMEKTEDİR.
TASARIMIN AMACI FİRMAMIZA YAKIŞAN YAPTIĞIMIZ İŞLER İLE İLGİLİ ÇAĞRIŞIMDA BULUNACAK BİR LOGAYA İHTİYACIMIZ VAR
TURİZM VE SEYAHATI SEVEN İNSANLARA
jollytur - titustravel - etstur
yok
turuncu ağırlıklı - mavi beyaz
mfuturizm.com