Kazanan#366Bu yarışmanın kazananı volkanKocaman — #366 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
fgenc, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 67 tasarımcı katıldı ve toplam 371 tasarım önerisi sundu. Yarışma 14 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 67 tasarımcı katıldı ve 371 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
371 tasarım önerisi yaklaşık 14 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma volkanKocaman tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
SİNEMA SALONU İÇİN TASARIM
Eski logomuz demode oldu, yeni bir tasarım istiyoruz.
HAYAL SİNEMASI
Fethiye'de faaliyet gösteren sinemamıza yeni bir tasarım/logo arıyoruz.
HAYAL SİNEMASI ibaresinin kullanılacağı bir tasarım istiyoruz. Ağırlıklı olarak yazı tasarımı olmalı, sade bir logo eşlik edebilir. Tasarım tabela yapımına da çok uygun olmalı.
Hedef kitlemiz çok değişken. Çizgi filmlerin hedef kitlesi çocuklar, sanat filmlerinin hedef kitlesi orta yaş. Ağırlıklı olarak 15-25 yaş arası öğrenciler diyebiliriz.
Rakip marka yok.
"HAYAL" ismi uzun yıllardır kullandığımız bilinen bir isim.
Film makarası, film karesi kesinlikle istemeyiz.
Vurgulamak istediklerimiz spotlar halinde şöyle olabilir;