Kazanan#239Bu yarışmanın kazananı meryem.mk — #239 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
kertenkelebek, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 49 tasarımcı katıldı ve toplam 248 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 49 tasarımcı katıldı ve 248 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
248 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma meryem.mk tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
yeni yüzümüzü arıyoruz
kurumsal gayrimenkul firmamiz için logo
ROTAX
Kurumsal hizmet veren gayrimenkul danışmanlık firmasıyız.
yeni yüzümüzü aramaktayız.
şubeleri olan bir firmayız.
SADE BİR O KADAR ŞIK VE DİNAMİK BİR TASARIM İSTİYORUZ.
ÖRNEK VERMEM GEREKİRSE...
TURYAP LOGO, FONT VE RENKLERİ ÇOK İYİ BENCE...
REMAX
ESKİDJİ
SON KULLANICI
GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLARI
YAŞ GURUBU 25 İLA 70 ARASI
TURYAP LOGO, FONT VE RENKLERİ ÇOK İYİ BENCE...
REMAX
ESKİDJİ
REALTY WORLD
KISA VE AKILDA KALICI.
TURYAP İYİ BİR ÖRNEK
LOGOSU
FONTU
RENKLERİ
İMAJI İLE