Kazanan#9Bu yarışmanın kazananı elektra™ — #9 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
tbozlak, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 38 tasarımcı katıldı ve toplam 131 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 38 tasarımcı katıldı ve 131 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
131 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma elektra™ tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
FİRMAMIZ LOGOSUNU ARIYOR
TÜRKİYE'NİN UCUZA AYDINLATAN TEK FİRMASI
KLT AYDINLATMA
KLT FİRMASI OLARAK LOGO TASARIMI İÇİN BU YARIŞMADAN BEKLENTİMİZ YÜKSEK
KLT AYDINLATMA SEKTÖRÜNDE LED TEKNOLOJİSİ , LED LAMBA VE PROJEKTÖRLER İLE ( KLT ) MARKAMIZI EN İYİ TEMSİL EDECEK LOGO TASARIMI ( IŞIK )TEMALI ÇEVREYE DUYARLI - ZARARLI IŞINLAR YAYMAYAN-YÜKSEK ELEKTRİK TASARRUF-TÜRK EKONOMİSİNE KATKI TÜRKİYEMİZDE İMALATÇI OLARAK İHRACAT YAPARAK EKONOMİYE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ.GLOBAL DÜNYADA MARKA OLABİLMEK İÇİN (LOGO) ÇOK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR.
İMALATINI YAPTIĞIMIZ ÜRÜNLERDE KAMU - KURUM VE KURULUŞLARINDA ENDÜSTRİYEL ALANDA-EV-SOSYAL KOMPLEKSLER-PARKLAR-SOKAK LAMBALARI-HALI SAHALAR-YÜZME HAVUZLARI-PETROL İSTASYONLARI İLE YÜKSEK ELEKTRİK TASARRUFU LED TEKNOLOJİ İLE 50 000 SAAT ÖMÜRLÜ ÜRÜNLER ÜRETMEKTEYİZ.
EAE LED AYDINLATMA
(KLT) AÇILIMI - KONYA LED TEKNOLOJİ -
LOGO TEK RENK OLACAKTIR. ÇEVRE -IŞIK-TASARRUF TEMALI OLABİLİR