10 YILLIK YAYINEVİMİZİN LOGOSUNU YENİLEMEK İSTİYORUZ. RENK SEÇENEĞİNİ ŞUAN İÇİN SERBEST BIRAKIYORUZ, LOGONUN YANINDA AVATARLI (MASKOTLU) ÇALIŞMALARADA AÇIĞIZ. GENÇ DİNAMİK ÖZGÜN VE KALİTELİ BİR LOGO BEKLİYORUZ YARIŞMACI ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİZ.
Kazanan#44Bu yarışmanın kazananı nurten — #44 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
irem_akademi, logo ve kurumsal kimlik tasarımı (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 46 tasarımcı katıldı ve toplam 153 tasarım önerisi sundu. Yarışma 10 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 46 tasarımcı katıldı ve 153 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.