Yeni açılacak olan diş polikliniğimiz A plus hizmet standartlarında olacaktır. Bölgemizde hizmet konusunda tek olmayı hedefleyen yenilikçi bir ekibe sahibiz.Sağlık sektörü olduğu için saflık, güven ve temizlik çok önemli.Polikliniğimizde daha çok implant hastaları hedeflendiği için logo da implant figürü simgelenebilir.Yeni dinamik ekibimizi yansıtacak bir logo istiyoruz.Logomuzda renkler serbest bırakılmıştır.
Kazanan#28Bu yarışmanın kazananı MortingenSchtrauze — #28 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
Nevdent, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 38 tasarımcı katıldı ve toplam 120 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 38 tasarımcı katıldı ve 120 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
120 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma MortingenSchtrauze tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Diş Polkliniği Logo
Yeni Polikliniğimiz için logo istiyoruz
Nevdent Diş Polikliniği