Kazanan#48Bu yarışmanın kazananı rapido — #48 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
mahir iyigün, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 34 tasarımcı katıldı ve toplam 142 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 34 tasarımcı katıldı ve 142 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
142 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma rapido tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
ALÜMİNYUM CEPHE FİRMAMIZA LOGO
YAPI VE DIŞ CEPHE FİRMAMIZA LOGO TASARIMI YAPTIRMAK İSTİYORUZ
İYİGÜN YAPI
ASIL FAALİYET KONUSU ALÜMİNYUM DIŞ CEPHE SİSTEMLERİ OLAN YAPI FİRMAMIZIN GÜZEL BİR LOGOSU OLSUN İSTİYORUZ.
TÜM ALÜMİNYUM CEPHE FİRMALARI DOĞAL RAKİBİMİZ PİMEKS -DEKOREL-METAL YAPI VE BENZERİ FİRMALAR.