İnşaat-yapı market-mobilya bu işleri yapan bi şirket olarak anlam karmaşası olmadan müşterileri etkileyecek bi logo ve bu logonun türevlerini istiyoruz bu logo inşaat yapı market mobilya nın tamamında kullanılacak levhada dükkan üstünde bitmiş inşaatlarda kullanılacak
Kazanan#758Bu yarışmanın kazananı Tasarım Tosbası — #758 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Kamil_kaya, logo ve kurumsal kimlik tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 88 tasarımcı katıldı ve toplam 756 tasarım önerisi sundu. Yarışma 14 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 88 tasarımcı katıldı ve 756 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.