15.yılına yaklaşan Hukuk Büromuz için artık yeni ve modern bir logoya kavuşmanın vakti geldi de geçiyor bile. Hukuk camiasının çoğunluğunu oluşturan avukatlar maalesef bu konuda çok tutucu. Fakat biz bunu değiştirmek istiyoruz ve sizlerden gelecek tasarımları görmek için son derece heyecanlıyız.
Kazanan#486Bu yarışmanın kazananı kuzfe35 — #486 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
Vector A.Ş., logo ve kartvizit tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 73 tasarımcı katıldı ve toplam 568 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 73 tasarımcı katıldı ve 568 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
568 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma kuzfe35 tarafından hazırlandı. Çalışma Logo ve Kartvizit Tasarımı kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Hukuk Büromuza Kim Çağ Atlatmak İster?
Tasarlayacağınız Logo İle Kurumsal Kimlik Yolculuğumuzun Bir Parçası Olun...
GÜNAY HUKUK BÜROSU