Kazanan#72Bu yarışmanın kazananı ASL REKLAM — #72 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Sergin Özcan, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 25 tasarımcı katıldı ve toplam 73 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 25 tasarımcı katıldı ve 73 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.