The Natura Vita logo — Tasarımlar | Tasarlatasarlat
İthalat & İhracat & Dış TicaretGarantiliGizli yarışmaTamamlandı
The Natura Vita logo
T
Açanthenaturavitaçevrimdışı
Yeni kurulan şirketimiz toz meyve ve sebze tozları, kuru ve yaş meyveler, kolonya "mandalina, limon, zeytin çiçeği", aromatik yağlar, gıda ürünleri, sabun vb. ürünlerin ihracatını yapacaktır.
Paylaş
Yarışma tamamlandı
🎉 Tebrikler!
Kazanan belirlendi. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz!
Bu yarışma nasıl sonuçlandı?
thenaturavita, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 70 tasarımcı katıldı ve toplam 270 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Katılan tasarımcı
70
Sunulan tasarım
270
Süre
7 gün
Sen de İthalat için Logo tasarım (Bütçe İadeli) yarışması açabilirsin
Bu yarışmaya 70 tasarımcı katıldı ve 270 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Bu gizli yarışmada tasarım görselleri kazanan seçilene kadar kapalıdır. Rakip sunumlar kart olarak görünür; yalnızca kendi gönderdiğiniz tasarımların görselini açabilirsiniz.