Fransa da yer alan 38 yıllık pro inter supermarche oriantel olarak hizmet vermekteyiz ikinci marka kurulumları ile yeni modern bir logo ile markamızın çalışmasına başlayıp kuracagımız yeni marketler le logo markalaştıracagız.
Kazanan#706Bu yarışmanın kazananı AyhaNN™ — #706 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
Enes1944, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 155 tasarımcı katıldı ve toplam 769 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 155 tasarımcı katıldı ve 769 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
769 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma AyhaNN™ tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Fransa'da kullanacağımız market zincir..
Gerçek bir marka olucak seçilen logo
Meyno
Stil seçimleri, renkler, ek opsiyonlar ve yüklenen referans dosyaları.