Milas ın Daglık Kesimlerinde Dogada kendi kendine ve ilacsız yetisen Delice Agaclarından Elde edilen MEMECİK ZEYTİNLERİNİN ozenle 21 DERECEDE sıkılması ile elde edilen 0.20 ile 0.30 asitlik derecesinde POLİFENOL Degerleri 300 uzerinde olan Tamami ile DOGAL ZEYTINYAGLARIMIZ ozenle Hazırlanmaktadır. Krom tanklarda stok edilen ve ithal edilen ozel şişelerde dolum yapılarak satışa hazırlanmaktadır.
Kazanan#281Bu yarışmanın kazananı designer477 — #281 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
ercan akin, logo ve ambalaj tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 110 tasarımcı katıldı ve toplam 410 tasarım önerisi sundu. Yarışma 14 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 110 tasarımcı katıldı ve 410 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
410 tasarım önerisi yaklaşık 14 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma designer477 tarafından hazırlandı. Çalışma Logo ve Ambalaj Tasarımı kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
EN KALITELI MARKAYA EN GUZEL TASARIM
TASARIMI YAPAN ARKADASLAR FIRMAMIZ TARAFINDAN AYRICA URUNLERIMIZ ILE ODULLENDIRI
Melisa Organik Zeytinyağı İşletmeleri