Kazanan#71Bu yarışmanın kazananı gizem kalır — #71 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
Senaybodrum, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 52 tasarımcı katıldı ve toplam 113 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 52 tasarımcı katıldı ve 113 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
113 tasarım önerisi yaklaşık 3 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma gizem kalır tarafından hazırlandı. Çalışma Logo Tasarım (Hızlı) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Simurg gayrimenkul yatırım danışmanlık
Bodrum emlak
Simurg gayrimenkul Şenay bağcı
Stil seçimleri, renkler, ek opsiyonlar ve yüklenen referans dosyaları.