logo tasarimimiz type calisma veya ikisi birden calismada olabilir ki bu yapilan calisma personel ,tşört firma kart vizit steak şeker ek broşürü is yerinin belli noktalarinda kullanilacaktir..
Kazanan belirlendi. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz!
Garden of Dreams, sosyal sorumluluk ihtiyacı için bir yarışma açtı. 33 tasarımcı katıldı ve toplam 117 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 33 tasarımcı katıldı ve 117 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Bu gizli yarışmada tasarım görselleri kazanan seçilene kadar kapalıdır. Rakip sunumlar kart olarak görünür; yalnızca kendi gönderdiğiniz tasarımların görselini açabilirsiniz.