Kazanan#62Bu yarışmanın kazananı hattori hanzo® — #62 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
El Ilani -Yeminli mali müsavirli sirketi
Yeminli mali müsavirli sirketi
Deniz Steuerberatung
deniz_y, afiş ihtiyacı için bir yarışma açtı. 24 tasarımcı katıldı ve toplam 80 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 24 tasarımcı katıldı ve 80 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler
Reklam / Tanıtım & Medya & Ajans · Afiş Tasarımı
146 tasarım