Dernekler, Birlikler & Meslek odaları sektöründe tamamlanan 21 yarışmanın kazanan logo tasarımları — her biri tasarımcısıyla birlikte.
Güzel ve minimalistik bir logo istiyoruz
Tasarımcı: jmedia
Buradaki her logo gerçek bir yarışmayı kazandı. Brief'ini yaz, onlarca tasarımcı senin markan için çalışsın, kazananı sen seç — telif hakkı ve vektör kaynak dosyalar sana geçer.
İyi bir Dernekler, Birlikler & Meslek odaları logosu, o alandaki müşterinin beklediği güven tonunu taşır; küçük boyutta okunur ve tabeladan dijitale her yerde çalışır. Yukarıdaki kazanan işler bu sorunun tasarımcılar tarafından nasıl çözüldüğünü gösterir.
Evet — her tasarım Tasarlatasarlat'ta gerçek bir yarışmayı kazandı ve yarışmayı açan markaya aittir. Galeri yalnızca ilham içindir.
Brief'ini ve bütçeni belirleyip yarışma açarsın; sektörü bilen tasarımcılar özgün öneriler gönderir, kazananı seçer, vektör dosyaları ve tüm telif haklarını alırsın.