Ağır vasıta araçların yürüyen aksamlarını satan ve bayilikleri olan bir firmayız. Ağır vasıta araçların yürüyen aksamı ile ilgili yedek parça satışı ve oto makas tamiri yapılmakta.Ağır vasıtaların makas ve aks satışın da mevcut birçok markanın bayiliğini yapıyor. 7/24 servis hizmeti ile Marmara Bölgesinde ve Türkiye' nin birçok ilinde, faaliyetlerine yedek parça toptancılığı ile hizmet vermeye devam ediyor ,
Kazanan#26Bu yarışmanın kazananı logoajansı — #26 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
AYÇELİK LOGO ARIYOR
Kamyon, TIR gibi ağır vasıta araçlarında bulunan makasları satan bir firmayız.
AYÇELİK Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Bahtiyar YAYLA, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 36 tasarımcı katıldı ve toplam 188 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 36 tasarımcı katıldı ve 188 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Ağır vasıtaların makas ve aks satışın da mevcut birçok markanın bayiliğini yapıyor.
7/24 servis hizmeti ile Marmara Bölgesinde ve Türkiye' nin birçok ilinde, faaliyetlerine yedek parça toptancılığı ile hizmet vermeye devam ediyor ,
Kamyon makasları, fren kampana ve balatalar ile otomotiv sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Çatı firmamız Ayçelik. Bizi sadece bir alanda değil her alanda anlatan bir logoya ihtiyacımız var. Ayçelik ismi bizim için önemli. Ayçelik vurgulu logolar arıyoruz. Çelik renk olarak bir fikir verebilir. Ama renk olarak bir tercihimiz yok. Mavi ve tonları, gri ve tonları daha uygun gibi. Ama bu konuda son kararı yaratıcı fikirlere bıkarıyoruz. Logomuzun çağdaş ve modern çizgiye sahip olması önemli. Fazla renk geçişleri olmasını istemiyoruz. Matbaa aşamasında sıkıntı yaşamayan logolar tercihimiz olacaktır. Ayçelik vurgusunu aynı görselle buluşturan çalışmaları bekliyoruz.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Oto Lastik & Jant & Yedek Parça & Aksesuar & Bakım Ürünleri · Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı (Bütçe İadeli)
290 tasarım

Oto Lastik & Yedek Parça & Aksesuar & Bakım Ürünleri · Logo Tasarım
224 tasarım

Oto Lastik & Yedek Parça & Aksesuar & Bakım Ürünleri · Logo Tasarım
230 tasarım

Oto Lastik & Yedek Parça & Aksesuar & Bakım Ürünleri · Logo Tasarım
190 tasarım

Oto Lastik & Yedek Parça & Aksesuar & Bakım Ürünleri · Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı
429 tasarım

Oto Yedek Parça & Aksesuar & Bakım Ürünleri · Logo Tasarım
342 tasarım