YENİ KURULAN BAHÇE MOBİLYASI MARKAMIZIN LOGOSUNUN GÖRSEL VE RENKLER OLARAK DİKKAT ÇEKİCİ VE SEKTÖRDE LİDER ÖZELLİKLERİNİ YANSITACAK , TASARIMCILARIN KENDİ YETENEKLERİNİ YANSITACAĞI ÖZEL ÇALIŞMALAR BEKLENMEKTEDİR.
Kazanan#308Bu yarışmanın kazananı G3LÜ — #308 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
BAHÇE MOBİLYASINDA YENİ YÜZ
ALÜMİNYUM BAHÇE MOBİLYASINDA LİDER
EXEN GARDEN
EXEN_GARDEN, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 59 tasarımcı katıldı ve toplam 308 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 59 tasarımcı katıldı ve 308 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Mobilya & Üretim & Uygulama · Logo Tasarım
228 tasarım

Mobilya & Üretim & Uygulama · Logo Tasarım
347 tasarım

Mobilya & Üretim & Uygulama · Logo Tasarım
206 tasarım

Mobilya & Üretim & Uygulama · Logo Tasarım (Hızlı)
248 tasarım

Mobilya & Üretim & Uygulama · Logo ve Kartvizit Tasarımı
342 tasarım

Mobilya & Üretim & Uygulama · Logo Tasarım
494 tasarım