Baklavacı Orhan Anteplioğlu markamıza kimliğimiz gibi olabilecek baklavanın ağırlığını, oturaklığını, firmamızın marka değerini simgeleyebilecek bir logo çalışması bekliyoruz.
Kazanan#319Bu yarışmanın kazananı Etrah™ — #319 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Baklava firmamıza kurumsal logo arıyoruz
Gaziantep baklavaları üreten firmamıza kurumsal kimlik katacak bir logo arıyoruz
BAKLAVACI ORHAN ANTEPLİOĞLU
baklavaciorhananteplioglu, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 88 tasarımcı katıldı ve toplam 422 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 88 tasarımcı katıldı ve 422 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Helva & Tatlılar & Çikolata & Şekerleme · Logo Tasarım
138 tasarım

Helva & Tatlılar & Çikolata & Şekerleme · Logo Tasarım
369 tasarım

Helva & Tatlılar & Çikolata & Şekerleme · Logo Tasarım
56 tasarım

Helva & Tatlılar & Çikolata & Şekerleme · Logo Tasarım (Hızlı)
205 tasarım

Helva & Tatlılar & Çikolata & Şekerleme · Logo Tasarım (Hızlı)
117 tasarım

Helva & Tatlılar & Çikolata & Şekerleme · Logo Tasarım
406 tasarım