Kazanan#62Bu yarışmanın kazananı Nurcan90 — #62 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
BTN YATIRIM A.Ş. LOGO TASARIM
BNT (BEREKETLİ TİCARET NOKTASI)
BTN
NUMAN NURULLAH ARAS, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 39 tasarımcı katıldı ve toplam 145 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 39 tasarımcı katıldı ve 145 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Bu yarışma tamamlandı; aşağıdaki bilgiler herkese açık yarışma kaydından doğrulandı.
145 tasarım önerisi yaklaşık 7 günlük süreçte değerlendirildi ve kazanan çalışma Nurcan90 tarafından hazırlandı. Çalışma Logo tasarım (Bütçe İadeli) kategorisinde tamamlandı.
Veri kaynağı: Tasarlatasarlat yarışma kaydı. Bütçe, özel brief alanları ve gizli yarışmalar bu özete dahil edilmez.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler
İnşaat & Taahhüt · Logo Tasarım
434 tasarım