Kazanan#80Bu yarışmanın kazananı Etrah™ — #80 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Cam Üretim Tesisi
Camın estetik ve gücünü bir araya getirin
Esglass
semihkaya, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 36 tasarımcı katıldı ve toplam 120 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 36 tasarımcı katıldı ve 120 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler
Cam Araç & Gereç · Logo Tasarım
221 tasarım