Kazanan#184Bu yarışmanın kazananı dcreagraph — #184 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
Logolarda Kese Kullanalım. Herkesin Emeğine Sağlık Gelen Logolar İçin Teşekkür Ediyoruz, Logolarda Lütfen Gradient Kullanmayalım. En Fazla 2 Renk Kullanalım. Daha Minimal ve Daha Dijital'e Uygun Bir Logo İstiyoruz. E-Ticaret Sektörüne Uygun Logolar Gönderin Lütfen. İyi Çalışmalar 7/24 Aktifiz Logolarınızı Bekliyoruz.
tebrik ederim dcreagraph :)
Teşekkür ederim :)
sanalizler, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 52 tasarımcı katıldı ve toplam 190 tasarım önerisi sundu. Yarışma 14 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 52 tasarımcı katıldı ve 190 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.