Kazanan#108Bu yarışmanın kazananı logoajansı — #108 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
EDİRNE BEYAZ PEYNİRİ LOGOSUNU ARIYOR
Edirne peynir üreticilerinin ortak kullanacağı logo tasarımı
EDİRNE BEYAZ PEYNİRİ
nuraypehlivan, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 48 tasarımcı katıldı ve toplam 309 tasarım önerisi sundu. Yarışma 15 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 48 tasarımcı katıldı ve 309 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Et & Süt Ürünleri · Logo Tasarım
127 tasarım

Et & Süt Ürünleri · Logo Tasarım
127 tasarım

Et & Süt Ürünleri · Logo Tasarım
212 tasarım

Et & Süt Ürünleri · Logo ve Ambalaj Tasarımı
244 tasarım

Et & Süt Ürünleri · Logo Tasarım
209 tasarım

Et & Süt Ürünleri · Logo Tasarım
273 tasarım