Kazanan#122Bu yarışmanın kazananı YNSNSL — #122 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
EGE MÜH. VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LOGO
Yeni firmamıza logo ve kurumsal kimlik arayışındayız
EGE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
turkererol, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 45 tasarımcı katıldı ve toplam 270 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 45 tasarımcı katıldı ve 270 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Plastik sektöründeki firmalara ve kurumlara teknik eğitimler verecek olan yeni firmamıza logo ve kurumsal kimlik oluşturmaya ihtiyacımız vardır.
Plastik sektöründeki firmalara ve kurumlara teknik eğitimler (plastik teknolojisi ağırlıklı eğitim ve danışmanlık hizmetleri) vermek üzere kurulan EGE MÜHENDİSLİK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ adıyla faaliyetlerimizi sürdüreceğimiz kurumumuzun logo ihtiyacı bulunmaktadır.
Sadece Türkiye'deki firmalara değil global bazda da hizmet verebilmekteyiz. Tasarlanacak logoyu anlatırken yer verilen imgelerde 'çevre', 'endüstri' ve 'eğitim' öğelerini karmaşaya yer vermeden oturtabilirsek güzel bir çalışma ortaya konulabileceğine inanıyoruz.
EGE ibaresi ön planda olmak kaydıyla düşünülen logonun yatay ve dikey alternatifleri çalışılabilir.
Endüstri çalışanları, teknik eğitim alan öğrenci ve bu alanda çalışan akademisyenler, firma genel müdürleri ve üretim-imalat mühendisleri, müdürleri.
Örnek oluşturması adına değil, bu işi yapanları gösterebilmek adına;
www.rdg.com.tr
www.imesegitim.com
www.rustempolat.com
www.plastoteknik.com
www.arikkok.com
Sadece yapabileceğimiz işleri sunduğumuz bir yönümüz olacaktır ve hizmetini verdiğimiz işte en iyisi olduğumuzu vurgulamak isterim.
Logomuzda renk karmaşasına yer vermemek, az ve uyumlu renkler kullanılması. (Görsel boğulmaya yer vermedikçe farklı renkler kullanılabilir)
Örnek: http://www.immib.org.tr/files/images/logolarimiz/00IKMD.jpg
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Mimarlık & Mühendislik & Müşavirlik & İnşaat & Uygulama · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
542 tasarım

Mimarlık & Mühendislik & Müşavirlik & İnşaat & Uygulama · Logo Tasarım
138 tasarım

Mimarlık & Mühendislik & Müşavirlik & İnşaat & Uygulama · Logo Tasarım
271 tasarım

Mimarlık & Mühendislik & Müşavirlik & İnşaat & Uygulama · Logo Tasarım
226 tasarım

Mimarlık & Mühendislik & Müşavirlik & İnşaat & Uygulama · Logo Tasarım
668 tasarım

Mimarlık & Mühendislik & Müşavirlik & İnşaat & Uygulama · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
202 tasarım