Kazanan#61Bu yarışmanın kazananı TASARLATASARLAT - 268672 — #61 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
yarışmayı gizli yaparsanız katılacağım gizli yarışmalarda çalışmaları sadece siz ve tasarımcı görüyor ve başka tasarımcıların alıntı yapması mümkün olmuyor ve adil bi yarışma oluyor<br>
Kartvizit yapma sebebim yarışma sahibinin kartvizit üzerinde logoyu görmek istemesi. Zaten sunduğum kartvizitin de üstüne örnektir yazmıştım.
Mockup kullanımındaki kurallar unutulmuş sanırım
Guney, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 36 tasarımcı katıldı ve toplam 92 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 36 tasarımcı katıldı ve 92 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
bence mockup tamamen yasak olmalı ama herkes kullandığı için biz de kullanıyoruz napalım
Bence de yasaklanmalı fakat bu yapılmıyorsa kurallara uymayanlar uyarılsa çok iyi olur.
Mockup kullanmanın da bir kuralı vardır %50 %50 Tasarımın 2 boyutlu hali ve mockup'lı hali aynı kompozisyon içinde paylaşılmalıdır. Böyle paylaşımlarda sorun yoktur ama sadece mockup paylaşılırsa sorun tabi ki. Kurallara uyulduğu takdirde herkes paylaşabilir.
Yarışma sahibi tasarımınızı beğendik revize istiyoruz diyor ancak yarışma seçim yapmadan kapanıyor. Neden?<br>Diğer birkaç yarışmada da böyle olduğunu fark ettim amaç ne tam olarak anlayamadım.
Aynı şey bana da söylendi ben de anlamış değilim
İnsanlık hali, olumsuz yorumlarınız için acele etmemek gerek.<br>"Guney1:26 PM<br>başlattığım yarışmayı gunu dolmadan<br>sonlandıramadım<br>insanlar çalıstı<br>seçmek istiyorum<br>aenis1:26 PM<br>Bir dakika, inceliyorum.<br>aenis1:29 PM<br>Tamamdır seçim süreniz uzatıldı"