Kazanan#150Bu yarışmanın kazananı KereMDnZ26 — #150 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
FİRMAMIZA YENİ LOGO TASARIMI
FARKIMIZI GÖSTEREN LOGOYU FARKINIZLA YARATIN
ARTU
artubros, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 35 tasarımcı katıldı ve toplam 172 tasarım önerisi sundu. Yarışma 8 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 35 tasarımcı katıldı ve 172 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Doğal olması; bölge olarak en lezzetli ürünlerin yetiştiği yörenin mahsulü olması (Ege bölgesi,Aydın ili)
Renklerin doğal tonlarda olması, doğayı, sağlıklı yaşamı çağrıştıran bir izlenim vermesi uygun olur. Çok koyu, siyah gibi renklerin kullanılmasını istemiyoruz. Her yaştan insana hitap edecek bir logo olmalıdır. Dikkat çekici olmalı, taklit ve kalitesiz bir izlenim yaratmamalıdır.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

İthalat & İhracat & Dış Ticaret & Danışmanlık · Logo ve Kartvizit Tasarımı
343 tasarım

İthalat & İhracat & Dış Ticaret & Danışmanlık · Logo Tasarım
200 tasarım

İthalat & İhracat & Dış Ticaret & Danışmanlık · Logo Tasarım
110 tasarım

İthalat & İhracat & Dış Ticaret & Danışmanlık · Logo Tasarım
142 tasarım

İthalat & İhracat & Dış Ticaret & Danışmanlık · Logo Tasarım
87 tasarım

İthalat & İhracat & Dış Ticaret & Danışmanlık · Logo Tasarım
213 tasarım