3 katlı bay bayan çocuk iç ve dış giyim magazası şuan yerel olarak metropol giyim adında işletmem var ama yeni bir marka ve isim Hem magazamda hemde internet sitesinde kullanacagım GÖKMENOĞLU ismine pastel renk tonlaması ile olabilir
Kazanan#219Bu yarışmanın kazananı Etrah™ — #219 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Gökmenoğlu, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 48 tasarımcı katıldı ve toplam 180 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 48 tasarımcı katıldı ve 180 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Mağazacılık · Logo Tasarım
187 tasarım

Mağazacılık · Logo Tasarım
275 tasarım

Mağazacılık · Logo Tasarım
176 tasarım

Mağazacılık · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
436 tasarım

Mağazacılık · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
233 tasarım

Market & Süper Market · Logo Tasarımı
167 tasarım