Kazancı Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, köşe başı ve bulvar üstü ofisleri için dikkat çekici bir tabela tasarımı arıyor. Tabela, marka ismi ve iki avukatın isimlerini içerecek şekilde tasarlanacak. Renkler ve yazılar uzaktan seçilebilecek şekilde ayarlanmalı.
Kazanan#45Bu yarışmanın kazananı Ayes Tasarım — #45 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
internonveriguvenligi, logo ve tabela tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 7 tasarımcı katıldı ve toplam 47 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Hukuk Bürosu Tabela Tasarımı
Kazancı Hukuk ve Danışmanlık Bürosu için İsimli Tabela
KAZANCI HUKUK VE DANIŞMANLIK BÜROSU
Bu yarışmaya 7 tasarımcı katıldı ve 47 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Hukuk & Danışmanlık & Avukatlık · Logo ve Kartvizit Tasarımı
243 tasarım

Hukuk & Danışmanlık & Avukatlık · Logo ve Kartvizit Tasarımı
101 tasarım

Hukuk & Danışmanlık & Avukatlık · Logo Tasarım
141 tasarım

Hukuk & Danışmanlık & Avukatlık · Logo Tasarım
287 tasarım

Hukuk & Danışmanlık & Avukatlık · Logo ve Kartvizit Tasarımı
155 tasarım

Hukuk & Danışmanlık & Avukatlık · Logo Tasarım
100 tasarım