MEKANSAL DEĞİŞİKLİK, BİRAZ DAHA BÜYÜME VE EKİBİ BÜYÜTME SONUNDA GEREKSİNİM DUYDUĞUMUZ GÜÇLÜ, ŞIK BİR LOGO İSTİYORUZ. YAZI KARAKTERİNE ÖNEM VERİYORUZ VE GÖRSEL OLARAK STİLİZE HUKUK TERAZİSİ DÜŞÜNÜYORUZ.
Kazanan#54Bu yarışmanın kazananı hcetinel — #54 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
Sayın yarışma sahibi beğenmediklerinizi eleyip beğendikleriniz 1 -5 arasında değerlendirme yapabilir misiniz
#2 Bakanlıklardan telif yiyeceksin kardeşim kaldır onu bence :)
#18 sardı
gesmmm, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 33 tasarımcı katıldı ve toplam 113 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 33 tasarımcı katıldı ve 113 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Lütfen tasarımın aynısını yapıp koymayalım.
Arkadaşlar tasarım beğenildi diye bu kadar da yapmayın 10 kişi durduk yere raporlama yapmış biraz saygı.
By Sönmez, kullandığın mockup nedir acaba merak ettim.
Bu raporlayan arkadaşın kendisine bile saygısı yok
Arkadaşlar raporlama yaparken lütfen ispatlı ve delilli olarak raporlayın.
Mockup olmadığı halde tasarımlarımı neden mockup diye raporluyorsunuz? Biraz saygı...
Benim de çalışmamda mockup olmadığı halde mockup var diye şikayet etmiş birisi. Bu kişi başkalarını da aynı şikayetle raporlamış. Yalan ve delil olmadan şikayet edenlere de ceza verilmeli bence.
Sırf bir kaç puan alındı diye tasarım şikayet etmek ancak karakter yoksunlarının işidir. Yazık..
Raporlamakla uğraşacağın kadar tasarımına özen gösterseydin belki bişeyler yapabilirdin. zira kuralları yeterli derece de bilmeden raporlamak normal bir insanın yapacağı bir şey değil. boş vaktini daha iyi şeylere harcamalısın.<br>
Arkadaşımız boş zamanini birseyler üretmek yerine tek, tek raporlamakla degerlendirmis
Biz emek verip tasarım yapıyoruz siz emek verip üşenmeyip hepsini sırayla şikayet ediyorsunuz, tek şikayetiniz neden ben iyi yapamıyorum da yıldız alamıyorum olmalı. mızmızlanıp yıldız alanları şikayet olmamalı.
Hepinize katılıyorum bu bütün yarışmalarda böyle oluyor ne zaman üç yıldız veya fazlasını alırsak başlıyorlar raporlamaya.<br>İnsanlar emek verip bir şeyler çıkartıyor...
Haksız yere raporlayan kişiler ceza alsın. Böylece hem modatörün hemde bizim vaktimizi boşu boşuna harcamamış olur.
mockupsız sunumum mockuplıdan daha büyük. buna rağmen %50 kuralına uymadığımı söyleyerek raporlamış beni de. yazıktır.
Tebrikler Hcetinel
Tebrikler
teşekkürler