İZMİR TORBALI İLÇESİ AYRANCILAR MEVKİİNDE BAŞTA OLMAK ÜZERE GAZİEMİR VE MENDERES İLÇELERİNDE DE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE 8-10 YILDIR FAALİYET GÖSTERMEKTEYİZ. AYNI ZAMANDA 4-5 ELEMANIMIZLA BİRLİKTE EMLAK KOMİSYONCULUĞU İŞİMİZİ DE MEVCUTTUR. ŞİMDİYE KADAR 8-10 YIL İÇİNDE 250-300 DAİRE İNŞAAT YAPMIŞ BULUNMAKTAYIZ. DİĞER YANDAN PEK ÇOK SAYIFA SATIŞINA ARACILIK ETTİĞİMİZ DAİRE, ARSA, TARLA İŞYERİ VS. GAYRİMENKUL BULUNMAKTADIR.
Kazanan#133Bu yarışmanın kazananı baylishka — #133 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
İNŞAAT EMLAK
İNŞAAT VE EMLAK SEKTÖRÜNDE ÇARPICI BİR LOGO
DENİZ İNŞAAT EMLAK TUİZM ANONİM ŞİRKETİ
Ralkan, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 57 tasarımcı katıldı ve toplam 349 tasarım önerisi sundu. Yarışma 12 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 57 tasarımcı katıldı ve 349 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
İZMİR TORBALI İLÇESİ AYRANCILAR MEVKİİNDE BAŞTA OLMAK ÜZERE GAZİEMİR VE MENDERES İLÇELERİNDE DE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE 8-10 YILDIR FAALİYET GÖSTERMEKTEYİZ. AYNI ZAMANDA 4-5 ELEMANIMIZLA BİRLİKTE EMLAK KOMİSYONCULUĞU İŞİMİZİ DE MEVCUTTUR.
ŞİMDİYE KADAR 8-10 YIL İÇİNDE 250-300 DAİRE İNŞAAT YAPMIŞ BULUNMAKTAYIZ. DİĞER YANDAN PEK ÇOK SAYIFA SATIŞINA ARACILIK ETTİĞİMİZ DAİRE, ARSA, TARLA İŞYERİ VS. GAYRİMENKUL BULUNMAKTADIR.
GEREK BÖLGEMİZDE GEREKSE SEKTÖRÜMÜZDE MARKA OLARAK ''DENİZ İNŞAAT'' OLARAK TANINMAKTAYIZ. ANCAK MEVCUT LOGOMUZU BİZ KENDİMİZ ARTIK BEĞENMEMEKTEYİZ.
BU NEDENLE GÖZE VE AKLA HİTAP EDECEK, SEKTÖRÜMÜZDE DE UYUMLU SRADANLIĞIN DIŞINDA ÇARPICI VE DİKKAT ÇEKEN, KULLANILACAK RENKLERİ İLE RAHATLIK HİSSİ UYANDIRACAK, KARİZMA VE GERÇEKTEN İÇTEN BİR GÜVEN HİİS UYANDIRABİLECEK BİR LOGO ARZU EDİYORUZ.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Gayrimenkul & İnşaat · Logo Tasarım
110 tasarım

Gayrimenkul & İnşaat · Logo Tasarım (Hızlı)
39 tasarım

Gayrimenkul & İnşaat · Logo Tasarım
106 tasarım

Gayrimenkul & İnşaat · Logo ve Kartvizit Tasarımı
131 tasarım

Gayrimenkul & İnşaat · Logo ve Tabela Tasarımı
174 tasarım

Gayrimenkul & İnşaat · Logo Tasarım
197 tasarım