KAFE İŞLETMELERİ İÇİN MEYVE PÜRESİ-MEYVE ŞURUBU-DONDURULMUŞ PİZZA VE KAHVE ÇEŞİTLERİ ÜRÜNLERİNDE HİZMET VERMEKTEYİZ.SATMAKTA OLDUĞUMUZ ÜRÜN PORTFÖYÜNE UYGUN LOGO İHTİYACIMIZ VAR.
Kazanan#116Bu yarışmanın kazananı Etrah™ — #116 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
KAFE MALZEMELERİ SATAN İŞLETMEMİZ İÇİN
LOGO TASARIMI
BOZDEMİR GIDA
nurullah0770, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 33 tasarımcı katıldı ve toplam 123 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 33 tasarımcı katıldı ve 123 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Yiyecek & İçecek Üretim & Toptan Dağıtım · Logo Tasarım (Hızlı)
123 tasarım

Yiyecek & İçecek Toptan Dağıtım · Logo Tasarım
145 tasarım

Yiyecek & İçecek · Logo Tasarım
183 tasarım

Yiyecek & İçecek · Logo Tasarım
256 tasarım

Yiyecek & İçecek · Logo Tasarım
405 tasarım

Gıda & İçecek · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
231 tasarım