İlk olarak açacağım dükkanda donut ağırlıklı olmak üzere (London style bakery)makaron,cupcakes,kahve satılacak.Sweet Home yazısında donut olması tercihimdir.Donut yazıyla bütünleşmiş veya ısırılmıs veya üzerinde yada tamamen benim fikrimi değiştirebilecek başka bir fikre açığımdır.Neon olarak tabela yaptıracağım renkli ve sıcak görünmesi gayet hoş olucaktır.Kolay gelsin başarılar
Kazanan#118Bu yarışmanın kazananı neraybzy — #118 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
3 yıldız verdiğiniz tasarımı elemişsiniz 2 yıldız verdiğiniz kalıyor :d
Hazır vektör kullanımları yine beğeni topluyor. Bana laf edenlerin şu hallerini görmek gülünç. :)
Arkadaslar sizler eminim iyi tasarimcilarsiniz her biriniz emek veriyor ve ugrasiyorsunuz bana elemek kolay bunu saygisizlik olarak gormeyin lutfen ve isin ince detaylarini (hazir vektor) goremiyoruz sizin gibi genelde google a da bakiyorum ayni olan cok sey geldi kendimce karar vermeye calisiyorum ayrica sunumlar fener tabelasinda gelirse super olur cunku tabela o sekilde asilacak
Proksima, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 63 tasarımcı katıldı ve toplam 291 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 63 tasarımcı katıldı ve 291 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
sayın yarışma sahibi bana "eğlenceli yazı stili ve makaron yeşili rengi" kullanmamı belirttiği bir mesaj attı. İsteği doğrultusunda yaptım. Öncede 3 yıldız alan tasarımı da elemiş. Şimdi bakıyorum yıldızladığı tasarımlar hiç "eğlenceli" font değil. Ve hazır vektörler beğeniliyor. Neyse kazanana hayırlı olsun ben çekiliyorum.
Yarışma sahibi nerden bilsin hazır vektör olup olmadığını, sorun sitenin yoneticilerinde veya işleyişinde. Ayrıca liberal dünyada yaşıyoruz, kimseye güzellik anlayışınızı dayatamazsınız. Bu sitede tasarım yapıyorsanız arz-talep doğrultusunda yapıyorsunuz, önemli olan tasarımı yapanın güzellik anlayışı değil tasarımı satın alacak kişinin güzellik anlayışı. Bak benim de yaptığım tasarımlar beğenilmedi, bu sitede o kadar vakit harcamama rağmen üç kuruş para kazanamadım ama hala yapıyorum bu sayede birçok farklı alıcının beklentisini anlamaya çalışıyorum. Başarılı olursun olmazsın o ayrı mesele, önemli olan kendini geliştirmek ve alıcıyı memnun etmenin yollarını aramak.
comlektegrafik fikrine saygım sonsuz ben de aynı fikirdeyim. Ama istenen ve beğenilen uç noktalarda olunca insan emeğinin boşa çıktığını hissediyor. Farklı bir tasarım yaparsın yarışma sahibinin fikrini değiştirirsin, kafasındakini değiştirirsin. Ama beğenilen tasarımlara bakıyorum da nasıl beğenildi bunlar diye düşünmüyor değilim. Burada kimseyi küçümsemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Ama "işte bu!" diyeceğin bir tasarım yok ortada.
Bazı tasarımcıları görüyorum öyle triplerdeler ki sanki burayı ticari bir site değil sanat galerisi gibi görüyorlar. Tasarımınıza para ödeniyor para, alıcı içine sinmediği tasarımı almak zorunda değil. "Eğlenceli yazı stili ve yeşil kullanırsan tasarımında 5 yıldız vereceğim" diyerek tahaahüt mü verdi yarışma sahibi sana. Yapmışsın beğenmemiş elemiş, tekrar farklı bir tasarım yaparsın.
comlektegrafik ben sana karşı gayet ılımlı bir cevap verirken senin söylediklerin hiç hoş değil. sen benim dediğimden benim tripte olduğuma nasıl vardın? ben burda bir tasarımcı olarak fikrimi belirttim. Sen benimle niye polemiğe giriyorsun güzel kardeşim?
Görmedim ikinci yazdığını kusura bakma, triplerde derken seni hedef gösterip yazmadım çok karşılaşılıyor böyle durumlarla o yüzden genel durumdan şikayetçi olduğumu belirtmek istedim. Haklısın bu sitede çok saçma, kullanımı kısıtlı olan tasarımlar kazanabiliyor hemfikiriz bu konuda ama bu durum yarışma sahibini bağlıyor, parayı ödeyen yarışma sahibi kullanımı kısıtlı saçma tasarım seçtiğinde inanıyorum ki engel önlerine çıktığında pişman oluyorlar gidip birkez daha tasarım yaptırmak zorunda kalıp ceplerinden ek para çıkıyor yani yine zarar ne sana ne bana ne site yöneticilerine oluyor, tasarımı seçene oluyor. Özür diliyorum tekrardan amacım polemik değil.
Hazır vektör kullanmak yasak, "Eser hakkı ihlali bildir" tıklayıp bildirim yaptınız mı?<br>Mottomuzu tekrar yazalım...<br>Tasarlatasarlat da düşüncelerin tek tip olduğu kabul edilmez. Farklılıklar tek bir kalıba sokulmaya çalışılmaz. Başkalarının hazları kendi hazlarımızla ölçülmez. İnsanlar genelde gördüklerine inandıklarını söylerler, fakat inandıklarını görürler. Hatırlamamız gereken nokta, uyuşamadığımız zaman nazik ve saygılı olmaktır. Bu topluluğun ana ilkesi budur! Tasarlatasarlat'ta Ahlak ve Yarışma Sahibinden başka hiçbir otorite tasarımcıyı kısıtlayamaz. Yeteneklerine ve çalışma azmine güvenen Tasarımcılar, burada frekanslarına uyacak Yarışma Sahipleriyle, Yarışma Sahipleri ise kendi zevk ve anlayışlarına uygun Tasarımlarla karşılaşacaklardır.<br>
#177 bu tasarımı gözünüzden kaçırdığınızı varsayıyorum sayın YARIŞMA SAHİBİ
Arkadaşlar öyle yetenekli arkadaslar var ki anlatamam bazi grafikler o kadar mukemmel olmuski kurumsal bir firmanin logosu gibi franchase verecek gibi duruyor fakat acacagimiz yer 39 m2 hepsi bu al git tarzi foto cekilecek bir bolum yapicaz iceriye 3 masa anca sigar .Sececegimiz logo cok daha iyilerden kotu ve ozensiz olabilir .Mesela bir logo var bayildim sanat yapmis arkadas ama eledim cunku cok buyuk kurumsal firma gibi duruyor .Biz buyumek istemeyen mutlu yasiyabilmemizi sagliyacak gelenlerin mutlu olmasini vesile olacagimiz bir yer istiyoruz dolayisiyla cok iyi olan tasarim sahipleri bana kizmayin size haksizlik yaptigim hissiyati olustu ve uzuldum.Gonul isterki kazanamayan yok artik dedigim logolarada ucret odeyim :( yinede hersey icin tesekkur ederim
Dilerseniz yapabilirsiniz. Yarışmaya 1.2.3. veya daha fazla kazanan ekleyebilirsiniz. Daha önce bu platformda gördük. 10 kişiye birden ödül verildi. Bilgilerinize...
hayırlı uğurlu olsun dükkanınız ve logonuz bol kazançlar