Selamlar. " Le'LONCA " osmanlıda lonca sisteminin adı olarak düşünülmüştür. Şirketimiz toplu konutlarda insanlara hizmet vermeyi hedeflemektedir. Şirketimizin kuruluş adı olan ve hizmetlerimizin çeşitliliği konusunda sizi bilgilendirmek isterim ; * SPOR SALONU : Büyük bir spor kompleksinin spor alanları, havuzları ve kafeteryasının işletmesi. * CONSİER : Özel araç ve Ev hizmetleri ( temizlik , çilingir, tamirat, vale vs. ) * DANIŞMANLIK: Genel şartları ile şirket içerisinde olmak zorundadır. * EĞLENCE : Spor alanlarında ve ortak alanlarda organizasyonlar ve davetler.
Kazanan#214Bu yarışmanın kazananı Booskurt — #214 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏 Ayrıca 1 kazanan daha ödüllendirildi.
LE' LONCA SPOR AKTİVİTELERİ VE DANIŞMAN
Spor salonları ile başlayan şirket aynı zamanda danışmanlık ve consier hizmeti
Le'LONCA
bilal_celik, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 62 tasarımcı katıldı ve toplam 267 tasarım önerisi sundu. Yarışma 10 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 62 tasarımcı katıldı ve 267 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Spor Etkinlikleri & Salonları & Ürünleri · Logo Tasarım
306 tasarım

Spor Etkinlikleri & Salonları & Ürünleri · Logo Tasarım
255 tasarım

Spor Etkinlikleri & Salonları & Ürünleri · Logo Tasarım
443 tasarım

Spor Etkinlikleri & Salonları & Ürünleri · Logo Tasarım
280 tasarım

Spor Etkinlikleri & Salonları & Ürünleri · Logo Tasarım
134 tasarım

Spor Etkinlikleri & Salonları & Ürünleri · Logo Tasarım
315 tasarım