Kazanan#86Bu yarışmanın kazananı kuzfe35 — #86 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
<br>#27 İstekleriniz doğrultusunda yaptığım logo. Beğenmeniz dileğiyle
Mustafa sametoğlu isminin Baş harfleri kullanılarak bu firma ismi düşünüldü adım logo içinde tasarlanabilir mi acaba aklıma hiçbir düşünce gelmiyor fikir için soruyorum
Birde ma mobilya yazisini Ariel black tarzı değil daha okunaklı daha modern ve yenilikçi bı yazı tipi istiyorum şık bir tasarım olmalı yazı tipi
mustafasametoglu, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 23 tasarımcı katıldı ve toplam 104 tasarım önerisi sundu. Yarışma 1 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 23 tasarımcı katıldı ve 104 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
Birde tabela ölçülerin eni 4 metreye yüksekliği 2 metre arkadaşlar bu ölçüler içinde bı tasarım istiyorum ona göre şekil verebilirsiniz
#71 Mustafa Bey bahsetmiş olduğunuz gibi antrasit zemin üzerine 6cm boşluklarla ceviz ahşap <br>400x200 cm net ölçü üzerinden tasarımımı tamamladım.<br>Tabela üretimini bilmeyen arkadaşların logolarında üretim esnasında beklenmedik durumlar yaşanabilir.<br>Biz tabela üretimi yapan firma olduğumuz için en önemli noktanın bu olduğunu belirtmek isterim.<br>
#13 BİLGİSAYARA ACİLEN PHOTOSHOP YÜKLEYİP MOCKUP SUNUM YAPMAM GEREKİYOR ACİL MÜKEMMEL TASARIMLAR YAPIYORUM FARKLI FAKAT SUNUM ZAYIF OLUNCA İNSANLAR IŞIĞA ALBENİYE GİDİYOR ÖZGÜN TASARIM ÇOK AZ YAKINDA TÜM LOGOLAR BİRBİRİNE BENZEYECEK 2 YAZI FONTUNU CONVERTLE ALSANA LOGO... BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM BİZ YARIŞMA SAHİPLERİNE VECTÖREL ÇİZİMLERİ RENKLERİN CMYK DEĞERLERİNİ YAZI FONTLARINI TÜM GRAFİK PROGRAMLARININ DESTEKLEDİĞİ ORTAK FORMATTA VERMİYORMIYUZ. <br>KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARINDA ZARFTA ANTETLİDE KARTVİZİTTE BASILMAZ BU MOCKUP GÖRÜNTÜLER HARBİ MTABAALARDA GRAFİKERLİK YAPMIŞ TASARIMCI BUNU BİLİR. TABELACI ARKADAŞ VİNİL BASKI HARİCİNDE YAPTIĞIN 2 BOYUT ÇALIŞMAYI KESEBİLİRMİSİN PLOTTER DA.. TABİİKİ KESEMEZSİN. BU İNSANLARA MERCEDES GÖSTERİP MURAT SATMAK GİBİ BİRŞEY..NEYSE KÜÇÜK BİR SERZENİŞTİ BU HERKES BİLDİĞİ YOLDAN GİTSİN ABİ.. KİMSEDE ÜZERİNE ALINMASIN
@BehzatBerkovan tabela üretimcisiyiz diyorsun ama işi tam olarak bilmiyorsun senin tasarımın kutu harf olarak özel tasarım ahsap zemin üzerine yapılabilir ve bu tarz tabelayı her firma kabul etmez tasarımınızı yaparken bahsetmiş oldugunuz beklenmedik durum yaşanması tasarımın vektörel ve yazıların convertlenmemesinden kaynaklı olur onun haricinde her çalışma her baskı sorunsuz olur yani baskıya giren çalışma bozuk ise baskıda bozuk olur. Ayrıca bukadar maliyetli bir tabela yaptıracak bir firma yarışma başlatmaz direk ajanslar ile çalışır.<br><br>@SESA67 mockup olup olmaması önemli değildir, yarışma sahibinin beyaz zeminli çalışmaları baz almalı mockuplı olarak begendiklerinden beyaz zeminli çalışmayıda yüklemesini istemelidir. Mockuplı tasarımı seçtiğinde karşılaşacağı tüm sorunlardan yarışma sahibi sorumludur. logolar vektörel olarak yüksek çözünürlükde çalışılmalı ki logo her boyuta geldiğinde bozulma kayma üst üste gelme gibi sorunlar olmamalıdır.<br><br>@mustafasametoglu MS yada MA olarak firma adınıza hazırlanan logoda isminiz kullanılabilr fakat eğer logo firma adınıza yapılacaksa isminiz logonuzda firmanızın önüne geçicek şekilde tasarlanmamalıdır. ben işlerimin yogunlugundan yarışmanıza katılmıyorum fakat yapılan çalışmaları müsait ve boş vaktimde inceliyorum fakat sizin burada dikkat etmeniz gereken beyaz zeminli çalışmalardır. logonuzu asıl görünümü ile yansıtan odur mockuplı tasarımlara aldanmayınız. gerekirse begendiğiniz mockuplı tasarımın beyaz zemin de yüklenmesini isteyebilirsiniz.
LOGO MERKEZİ BENİM ANLATTIKLARIMI BANA YAZMIŞIN ?
@SESA67 "ACİLEN PHOTOSHOP YÜKLEYİP MOCKUP SUNUM YAPMAM GEREKİYOR ACİL MÜKEMMEL TASARIMLAR YAPIYORUM FARKLI FAKAT SUNUM ZAYIF OLUNCA İNSANLAR IŞIĞA ALBENİYE GİDİYOR"<br><br>ben bu yazdığına istinaden yazdım ve ayrıca benim yazdığımla senin yazdığının aradında bi fark var sen mockup lı tasarım yapma için hrm istemli hem isyankar yazmışsın bende bilgilendirmesini yazmışım ????
@LogoMerkezi Yarışma sahibinin verdiği detayları okumadın sanırım ben senin için tekrar ileteyim.<br>Yarışma Sahibinin Olmasını İstedikleriniz ve İstemedikleriniz ?<br>"Cephe ve kolonlar antrasit gri rengindedir ve üstleri parlak ceviz rengi 6 cm aralıklar da ahşap kaplamalar vardır tasarlanacak olan logo bu renklere uyumlu olmalıdır ms mobilyanın açılımı mustafa sametoğlu (isim ve soyisimin birleşmesinden ortaya çıkmıştır buna görede bi tasarım olabilir."<br>yani bu alanda sen cephe kaplanmanın yapılabilirliğini boşver o cephe daha önce yapılmış ve bütünlüğünü tamamlasın diye yine yapılır.<br>Tabela üretimide önemli olan convert değil içersine led döşenirmi, yanakları dönülürmü, harf ne kadar ince olursa o kadar dayanıksız olur.<br>Benim yıllardır söylediğim şey logo çizimini tabelacıyla görüşmeden yaptırmayın .<br>Bide benim anlamadığım katılmadığın bir yarışmanın avukatlığını neden yapıyorsun.<br><br>
Sayın Katılımcılar,<br>Düşüncelerini yazdınız, biz de uygun bulmadıklarımızı sildik, diğerlerini bıraktık. Ama yazışmalar, bu şekilde karşılıklı diyalog şeklinde giderse yarışma sahibi ve diğer katılımcılar rahatsız olacaktır. Düşüncelerinizi yeterince ifade ettiğinizi düşünüyoruz ve benzeri yorumlar gelmesi halinde kaldıracağımızı bilmenizi isteriz. Sonuçta platform görsel tasarım platformu, yazınsal bir platform değil.
NET SÖYLEYEYİM NORMAL BİR ÇİZİMİN MOCKUPLA EŞİT ŞARTLARDA YARIŞABİLMESİNİN İMKANI YOK. AMA DOĞRU OLAN VECTÖREL ÇİZİMİN SUNULMASI KURUMSAL LOGO YARIŞMALARIN HİÇBİRİNDE BU MOÇKUP SUNUMLAR KABUL GÖRMEZ BİRDE ŞU VAR SHUTTERSTOCK,BRANDS OF THE WORLD. STOCK LOGO VB ÇOĞALTILABİLİR ÇOĞU TASARIM BURALARDAN ALINIP MOCUP SUNULUYOR AYRICA AYNI TASARIMA BİR NOKTA EKLE RENGİNİ DEĞİŞTİR BÜYÜK İHTİMAL SİTELERDEN ALINAN LOGOYU SUN 1 TASARIMLA 9 FARKLI LOGOYMUŞ GİBİ GÖSTER BUNLARLA ANCAK İŞTEN ANLAMAYAN YARIŞMA SAHİBİNİ KANDIRIRSIN ÜÇ KURUŞ PARA İÇİN BUNLARI YAPAN VARSA YAPMASIN. OLMUYOR. GÜLÜNÇ OLUYOSUNUZ..LOGO ÖZGÜN TASARIM OLMALI VECTÖREL ÇİZİM OLMALI İKİ YAZI FONTUNU BİRLEŞTİRMEKLE LOGO YAPMIŞ OLMUYORSUNUZ. SİTE YÖNETİMİ İNŞALLAH ŞU MOCKUP SUNUMU KALDIRIR TEMENNİM BU.. BİR NEVİ KANDIRMACADAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL. HERKESE BAŞARILAR DİLER SAYGILAR SUNARIM.
@SESA67 burada mockup konusu uzun süredir konuşuldu hatta site yönetimi bi ara benim de önerim ile mockuplı tasarım yükleyen birde beyaz zemin olarak yükleyecek demişti ama herkez mockup a devam ediyor yönetimin burada yapması gereken çalışmayı yüklerken 2 upload alanı yapıcak biri mockup için diğeri beyaz zemin için ama yönetim uzun zamandır tartışma konusu olan bu duruma bi çare bulmuyor ve yarışma sahibi mockuplı tasarım seçerek daha sonradan sıkıntı yaşıyorsa bu yönetim ile yarışma sahibi arasında geçen bir sıkıntı olacaktır. "AYNI TASARIMA BİR NOKTA EKLE RENGİNİ DEĞİŞTİR BÜYÜK İHTİMAL SİTELERDEN ALINAN LOGOYU SUN 1 TASARIMLA 9 FARKLI LOGOYMUŞ GİBİ GÖSTER BUNLARLA ANCAK İŞTEN ANLAMAYAN" bu dediğinize katılarak ve ek olarak sürekli karşılaştığım bitasarım adında kullanıcıyı örnek verebilirim. ve mockuplarla göz boyuyarak yarışma kazanan bir kullanıcı daha var K ile başlayan bunlara kanan yarışma sahibi kişilerin paraları çöp olmuş oluyor.<br><br>@BehzatBerkovan zeminin öyle olması illede oraya kutu harf olacak denilmez dediğiniz şu cümle "harf ne kadar ince olursa o kadar dayanıksız olur." kutu harf tabelalar için geçerlidir. tabelacıya sormadan danışmadan logo yapılmaz diye bişeyde yok ayrıca benim ajansımın çalışmış olduğu tabela atölyesi yapmış olduğumuz tüm tasarımları müşterinin istediği özellikli tabela kalıplarına yapıyorlar yani tabelacı olabilirsiniz ama burda yarışma sahibini aldatıcı kafa karıştırıcı yorumda bulunmak yerine beyfendinin istediği logoyu çıkarın ayrıca yarışmaya katılmamış olmam yarışma sahibini uyarmama bilgilendirmeme engel değildir site kuralları içeriğinde böyle bişey bulunmamaktadır. sizinle daha polimiğe girmiyeceğim 2006 yılından beri içinde olduğum sektörde yaptığım ve yapıldığını gördüğüm konuda sizden yapılamaz gibi konuşmanızı görmek polimige gerek olmadığını gösterdi
1- Sizin de mockup sunumu yapma şansınız var mı? 2- Mockup lı sunumun yanında tabirinizle normal çizim yapma şansınız yok mu? 3- Bazı yerlerden alınan hazır vektör sunumları raporladınız mı? 4- Kazanan tasarımcının final dosyaların teslimini yaparken dosyaları vektörel dosyalar olarak teslim etmesi gerektiğini biliyor musunuz? İnşallah site yönetimi mockup sunumu kaldırır diyorsunuz, raporladınız mı? 5- Yarışma yorum sayfasına, "üç kuruş para" "gülünç oluyorsunuz" "kandırmacadan başka bir şey değil" gibi alt düzey ifadelerin kullanılması ne kadar doğru ve ahlaki? Şunu bilmeniz gerekir. Kazanan tasarımcı dosya teslimini vektörel olarak yapmaz ise ödemeye hak kazanamaz. Buraya tasarım sunumu yapmak sonuç alınabilecek anlamını taşımayacağı gibi, yarışma sahibinin de kafasını karıştırmak bir sonuç vermez.