Kazanan#217Bu yarışmanın kazananı eliNa — #217 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Lojistik şirket kurumsal logo
Lojistik şirket için logo
KS LOJİSTİK
Kadir daldal, logo ve kartvizit tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 61 tasarımcı katıldı ve toplam 315 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 61 tasarımcı katıldı ve 315 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Nakliyat & Lojistik & Kargo & Kurye · Logo Tasarım
128 tasarım

Nakliyat & Lojistik & Kargo & Kurye · Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı
97 tasarım

Nakliyat & Lojistik & Kargo & Kurye · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
198 tasarım

Nakliyat & Lojistik & Kargo & Kurye · Logo Tasarım
384 tasarım

Nakliyat & Lojistik & Kargo & Kurye · Logo Tasarım
237 tasarım

Nakliyat & Lojistik & Kargo & Kurye · Logo ve Kartvizit Tasarımı
261 tasarım