Kazanan#165Bu yarışmanın kazananı 269529 — #165 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Markamızın mimarını arıyoruz.
Asansör montaj ile satış sonrası servis hizmetleri
akademi asansör
akademi, logo tasarım (hızlı) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 47 tasarımcı katıldı ve toplam 162 tasarım önerisi sundu. Yarışma 3 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 47 tasarımcı katıldı ve 162 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Asansör & Mühendislik & Donanım · Logo Tasarım
118 tasarım

Asansör & Mühendislik & Donanım · Logo Tasarım (Hızlı)
310 tasarım

Asansör & Mühendislik & Donanım · Logo Tasarım (Hızlı)
289 tasarım

Asansör & Mühendislik & Donanım · Logo ve Kurumsal Kimlik Tasarımı (Bütçe İadeli)
258 tasarım

Asansör & Mühendislik & Donanım · Logo Tasarım (Hızlı)
175 tasarım

Asansör & Mühendislik & Donanım · Logo Tasarım
256 tasarım