Kazanan#254Bu yarışmanın kazananı wAres — #254 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
Hayırlı olsun garantili olduğunda bende buradayım
Tesekkürederiz. Yarışmamız garantilidir.
Hayırlı olsun ...
FERHAT2030, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 46 tasarımcı katıldı ve toplam 292 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 46 tasarımcı katıldı ve 292 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
teşekkürler ferhat bey..
Hayırlı olsun ...
Tasarımlarımızda M harfi de olabilir ama biraz daha M harfinden sıyrılarak ve farklı renklerde tasarımlar da yapabiliriz.iyi çalışmalar dileği ile
http://www.idemama.com/projects/nurpa-yapi/contest_entries/705594 byaytac bu kadarda benzerlik olmaz .:)))
Tamamen aynı gibi #57
Bir kaç tasarımcı arkadaşımızın tasarımı daha çalıntı üzülerek söylemek gerekirse.tasarımlarını geri çekmezlerse bur da bizzat linklerini vereceğim o tasarımcı diye geçinen arkadaşların.
https://www.idemama.com/projects/albayraklar-25159/contest_entries/830891 #32 Akdeniz
http://logopond.com/gallery/detail/84340 muratdesign #39
alcngnrn diğer sitede farklı harflerle yapılmış bir çok logo var onlaroda gördünmü acaba https://www.idemama.com/projects/mimarlik-sirketimiz-icin-logo-ve-kartvizit-tasarimi-22076/contest_entries/724975 birde buna bak
alcngnrn raporlasan daha mantıklı olur.. gerçekten çalıntı yapacak biri değil aytaç ve murat ikisi de tesadüfi tasarımcı değil.. benzerlik vardır bakmadım ki varsa bile fark etmez diğerlerini yapanlara doğum lekesi olarak gelmedi.. onlarda aynı bilgisayar başında aynı şartlarda yaptı.. düşünce tarzları aynıdır aynı sunuç çıkmıştır.. yorumlara yazılmamalıydı kanaatimce..
32 için verdiğin linkteki de zaten hazır vektörden oluşturulmuş bir amblem :)
arkadaslar renk kombınasyonlarında genellıkle beyaz fon üzeri çalışılmış fakat siyah üzeri altın varak,beyaz veya parlement mavi fon üzeri beyaz,kırmızı da cok şık görünüyor
grafikseli ben ropor olarak sundum zaten sovunma yapmana gerek yok burda korunmaya da ihtiyaçları yok ben gördüklerimi söyledim aynı fikir nasılda oluşmuş % 100 benzemeside orasıda ayrı bir konu ayrıca bakıp öyle konuşmanı tercih ederim. volkanKocaman 32 için hazır vektörelden oluşturması beni ilgilendirilmez oo orda seçilmişse ki kazanmışsa burda sunmanın yasak olduğu bir gerçek.
Biliyorum zaten yasak, sadece o logonun da pek özgün olmadığını fark ettim ve belirttim.
yıldızlama yada eleme yapılsaydı keşke :) hayırlısı artık
bekliyoruz :/
tebrikler.