Kazanan#87Bu yarışmanın kazananı rapido — #87 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Genel yorumları yalnızca yarışma sahibi ve yarışma yöneticileri yazabilir. Tasarımcılar kendi tasarımları üzerinden özel yorum yapabilir.
Hayırlı olsun Herkese başarılar...
Hayırlı olsun mock up olmadan bol tasarımlar
hayırlı olsun
sukrubaykal, logo ve kartvizit tasarımı ihtiyacı için bir yarışma açtı. 20 tasarımcı katıldı ve toplam 96 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 20 tasarımcı katıldı ve 96 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme yapmadan da başlayabilirsin: yarışmanı yayına alır, ilk 10 tasarımı ücretsiz görürsün. Ödemeni yapınca yarışman kaldığı yerden devam eder.
#2 keşke isimi değiştirseydin spoysed yanlışlık oldu galiba
Selamlar, İsim olarak şirketin yazılı olan ismini kullanalım lütfen.<br>
Çok özür dilerim yanlış oldu isim ..
@Amesio keşke ismini değiştirseydin yanlış bir tabir oldu edin gıda yarışmasında benim sunumum yok adı kalmış aklımda yani yanlışlıkla olan bir durum
Anladığım kadarıyla Er-Bay gıdı adına bir logo olacak ve nar,zeytin,turşu için altına eklenecek başka bir tasarım.
Evet amesio o şekilde olsun istiyoruz
hayırlı olsun
Arkadaşlar selam tasarımlarda lütfen alt kategori mantığını unutmayalım yani ilk er-bay gıda logosuna vurgu yapalım ve bu logoda linkini verdiğim eski türk motifi olan koç boynuzu fiğürlerinden birini seçip üzerinde oynayarak tasarım yapalım https://uqusturk.wordpress.com/2011/05/09/anadolu-motifleri/ alt tasarımlarda yani kategorilerde ise o2kreatif arkadaşımızın yaptıgı gibi gönderirseniz daha iyi olur yani nar ekşili sos da er-bay gıda tasarımının yanında nar gibi üç alt kategori var nar ekşili sos,salamura zeytin ve turşu ayrıca koç boynuzundaki tasarıma da bir örnek vakıf katılım bankasının logosunu örnek alabilirsiniz oda aslında eski türk motifidir.Ve kartvizit çalışmalarını da gönderirseniz o çalışmada farklı gözükebiliyor mesela #31 nolu tasarımdaki gibi teşekkürler iyi çalışmalar.
RAPİDO inan kazanmak dışında seninle ortak bir ilerleme kaydetmem sevindirici. Başarılar
Hayırlı Olsun.
Etiket yarışması mı bu
Yok da kazanan belli bence boşa çalışma yapmayın..
Tebrikler Rapido
teşekkürler dAmlı