Yapay zeka destekli Influencer Marketing Yazilimi gelistiriyoruz ve Startupimiz icin logo calismasi istiyoruz. Yazilim sosyal medya kullanicilarini reklam verenler ile bulusturuyor, sosyal medya kullanicisi reklami kendi tum baglantilari ile paylasiyor (Facebook, Intagram vb.) ve bu sekilde odemesini aliyor. Gecici olarak kullandigimiz logoyu ekte bulabilirsiniz, beklentimiz cok daha kaliteli bir logo tasarimi.
Kazanan#369Bu yarışmanın kazananı HB_GRDZ_ARTIST — #369 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Startup icin Logo Tasarimi
Influencer Marketing alanindaki startupimiz icin logo tasarimi istiyoruz.
Peddler
temizyurek, logo tasarım ihtiyacı için bir yarışma açtı. 79 tasarımcı katıldı ve toplam 403 tasarım önerisi sundu. Yarışma 14 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 79 tasarımcı katıldı ve 403 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Yazılım & Bilişim Teknolojileri · Logo ve Sosyal Medya Kapak Tasarımları
324 tasarım

Yazılım & Bilişim Teknolojileri · Logo Tasarım
290 tasarım

Yazılım & Bilişim Teknolojileri · Logo Tasarım
519 tasarım

Yazılım & Bilişim Teknolojileri · Logo Tasarım
111 tasarım

Yazılım & Bilişim Teknolojileri · Logo Tasarım
241 tasarım

Yazılım & Bilişim Teknolojileri · Logo Tasarım
231 tasarım