Kazanan#98Bu yarışmanın kazananı One — #98 numaralı tasarımıyla. Emeğine sağlık, harika iş çıkardın! 👏
Taşınırken Koli mi Lazım?
Kolici.com Logo Tasarımı
Kolici.com
Taşınırken Koli Kutu ve Ambalaj Malzemeleri
kolici, logo tasarım (bütçe iadeli) ihtiyacı için bir yarışma açtı. 38 tasarımcı katıldı ve toplam 103 tasarım önerisi sundu. Yarışma 7 gün sürdü; sahibi beğendiği tasarımı seçerek kazananı belirledi.
Bu yarışmaya 38 tasarımcı katıldı ve 103 tasarım sundu. Seninkinde de aynısı olur: briefini yazarsın, tasarımcılar sana özel çalışır, beğendiğini seçersin. Kazanan belirlenene kadar hiçbir tasarımı kabul etmek zorunda değilsin; seçtiğin tasarımın kaynak dosyaları ve telif hakkı sana geçer.
Ödeme en son adımda: kategori, bütçe ve brief adımlarını tamamlar, yarışmanı gözden geçirirsin. Kart bilgisi ancak o aşamada istenir; o ana kadar seçimlerini dilediğin gibi değiştirebilirsin.
Koli kutu ve ambalaj malzemesi satışı yapatığımız web sitemiz www.kolici.com için ve tabela yapımına uygun site rengiyle uyumlu logo ya ihtiyaç duymaktayız.
Ev veya ofisini taşıyanlar, üretim yapan firmalar için koli ve paketleme malzemeleri
1 günde hızlı teslimat, insaların 1 adet bile olsa siparişinin aynı gün kargoya verilmesi..
Renk veya renkler web sitemizle uyumlu olmalı ..
Aynı kategoride tamamlanmış, kazananı seçilmiş işler

Ambalaj & Kaplama Malzemeleri · Logo Tasarım
206 tasarım

Ambalaj & Kaplama Malzemeleri · Logo Tasarım
368 tasarım

Ambalaj & Kaplama Malzemeleri · Logo Tasarım
96 tasarım

Ambalaj & Kaplama Malzemeleri · Logo tasarım (Bütçe İadeli)
755 tasarım

Ambalaj & Kaplama Malzemeleri · Logo ve Ambalaj Tasarımı
172 tasarım

Ambalaj & Kaplama Malzemeleri · Logo Tasarım
95 tasarım